Medieudvalg

MEDIEUDVALG

Medieudvalgets opgave er, formidling af information vedrørende GS aktiviteter og arrangementer, til alle GS medlemmer via sejlklubbens hjemmeside og det sociale medie Facebook.

Medieudvalget er sammen med redaktøren af Fanglinen ansvarlige for produktion og udgivelse af GS-Klubblad Fanglinen, i papirform og på klubbens hjemmeside.

Fanglinen er klubbens blad og virker som klubbens “talerør” til medlemmerne. I Fanglinen vil du kunne læse om små og store begivenheder, og kommende arrangementer og andre oplysninger som du kan have brug for.

Klik på linket her under for at læse den.
Download Fanglinen

Medieudvalget arbejder løbende med vedligehold og modernisering af klubbens hjemmeside.

Medieudvalgets ansvars områder :

• Fanglinen
  • Vedligeholdelse og opdatering af Klubbens hjemmeside
  • Vedligeholdelse og opdatering af klubbens Sociale medier så som Facebook
  • Klubbens Netværk, WIFI og vejrstation
  • Kameraovervågning i klubben.

Hvis du ønsker hjælp til at lave et opslag til et klub arrangement på klubbens hjemmeside eller på Facebook, så kontakt gerne formanden for Medieudvalget på nedenstående mailadresse.

Mail: webmaster@graasten-sejlklub