Foredrag og ølsmagning AFLYST!

Indlæser kort...

Dato/klokkeslæt
Date(s) - fredag D. 21. januar 2022

Lokation
Gråsten sejlklub

Arrangementet er AFLYST pga. Covis-19 situationen.

Foredrag og ølsmagning 21. januar 2022 kl. 19.00 – 21.00

Midt i den mørkeste del af vinteren har programudvalget arrangeret et stort lyspunkt, hvor vi kan mødes i bedste vikingetradition omkring et (læs: flere) glas øl, samtidig med at vi bliver klogere på, hvordan det egentlig laves.
Mikkel fra BrewParts kommer og holder foredrag om øl, og vi skal naturligvis også smage på det. Ølsmagningen vil komme til at omhandle, hvordan øl bliver til, hvilke ingredienser der bliver brugt, og hvordan man når frem til de forskellige stilarter.
Vi vil smage på 8 forskellige øl, som spænder over de spæde lyse,
undergærede, de bitre og humlede, de skøre øl, hvor Mikkel håber på at kunne udfordre os, og ikke mindst det søde og det mørke ølhjørne.
Hele foredraget vil blive leveret med indlevende historier, facts fra
øllets historie gennem tiden og alt sammen krydret med god humor.
Af praktiske hensyn er der begrænset deltagerantal – max 25. Pris pr. deltager er 200 kr. Tilmelding på klubbens hjemmeside eller til Søren på 30 52 58 80, og sidste tilmeldingsfrist er fredag d. 14. januar.