Programudvalg

Arrangementer

Hvert år i midten af september planlægges og udarbejdes den kommende sæsons arrangementer i samarbejde med Fiskenæs Bådlaug og Nybøl Nor Sejlsportsforening. Et typisk år består af 5-7 arrangementer/aktiviteter som afvikles i perioden fra oktober til april og finder sted onsdag aftener eller på lørdage.

Arrangementerne kan være meget bredt orienteret med hensyn til indhold, kun fantasien sætter grænsen. Programudvalget er derfor i høj grad afhængig af ideer og forslag fra medlemmerne.

Nogle eksempler kan være foredragsaftener, udflugter, messer, sangaftener, undervisning eller praktiske og sociale aktiviter som f.eks. syning af signalflag eller madlavning.

Udvalgets arrangementer/aktiviteter er som grundprincip selvfinanserende og omkostninger dækkes som regel ved salg af kaffe, kage, øl og vand. I visse tilfælde kan der være tale om et deltagergebyr.

Deltagelse er primært for medlemmer af Gråsten Sejlklub, Fiskenæs Bådlaug og Nybøl Nor Søsportsforening samt deres familie og venner. Andre kan deltage i det omfang der er plads.

Om programudvalget

Udvalget står for diverse arrangementer uden for den aktive sejlersæson.

Virksomhedsplan for programudvalget

Idékassen
Har du en god idé til et arrangement/aktivitet, så skriv et par ord herom eller ring til programudvalgsformanden.