Festudvalg

Arrangementer
Udover de faste arrangementer som standerhejsning, tilriggerfest, Pinsetur, Okseøtur, mannetur, standernedhal og afriggerfest står festudvalget også for større arrangementer i forbindelse med f.eks. klubbens runde dage og lign. Bortset fra Pinsetur, Okseøtur og mannetur afholdes arrangementerne i klubhuset.

Formålet med disse arrangementer er primært at medlemmerne hygger sig med hinanden og derved lærer hinanden at kende. Vi spiser, synger, danser og snakker og der er altid god stemning.
Vandrepokalen
Vandrepokalen Den Gode Hensigt tildeles hvert år på afriggerfesten til et medlem eller et udvalg som påskønnelse for dels at have udvist den gode hensigt – og ikke mindst for gennem praktisk arbejde at have udført ”Den gode Hensigt”.
Om festudvalget
Festudvalget har ansvaret for de festlige arrangementer i Gråsten Sejlklub og er dermed med til at styrke det sociale i klubben.

Virksomhedsplan for festudvalget