Kraner

Klubben besidder 2 kraner som er til fri afbenyttelse for klubmedlemmer.

Såfremt en kran er ledig kan ikke-medlemmer leje den imod et beskedent beløb. Se nærmere under takster.

Se bestemmelserne for anvendelsen af kranerne i klubbens reglement for vinteropbevaringspladsen.

Den gamle mastekran er placeret på den østlige A-bro. Kranen er forsynet med et elektrisk spil som aktiveres med klubbens D-nøgle. Låsen sidder umiddelbart ved siden af kranen.
Kranen kan løfte op til max. 500 kg.

gl_kran

Forsigtigt!
Vær opmærksom på at løftet til kranens bom skal låses med en tovende omkring håndtaget inden kranen belastes (se pilen på billedet herunder).

gl_kran2
I modsat fald vil håndtaget kunne gøre sig selvstændig og bommen vil sænke sig ukontrolleret!

Efter brug:

Bommen låses på langs med broen med begge tove
Kablet med fjernbetjeningen rulles op
Husk nøglen!

gl_kran3
Den nye kran er placeret på den nordlige B-bro. Kranen er forsynet med 2 forskellige spil.

ny_kran

Løftet yderst på bommen er beregnet til maste og kan løfte op til max. 300 kg. Dette spil aktiveres med klubbens D-nøgle. Låsen er markeret “Mastekran”.

Løftet inderst på bommen er beregnet til joller og kan løfte op til max. 600 kg. Dette spil aktiveres med klubbens A-nøgle. Låsen er markeret “Tungt løft”.

Begge låse er placeret i skuret ved siden af kranen.

ny_kran2

Bemærk!
Nøglen skal drejes næsten en hel omgang med uret for at aktivere spillet!

Efter brug

Ophalet bindes fast i gelænderet
Kablet med fjernbetjeningen rulles op
Husk nøglen!