Spisning og sangaften

Gråsten sejlklub

Kategori Ingen Kategori

Så er det nu det sker. Programudvalget inviterer til Glant Komsammen

Onsdag d. 20. november kl. 18.00  i Gråsten Sejlklubs klubhus. Vi skal have god mad fremtryllet af GS kokken Torben Therkildsen. Og så skal der herefter hygges og synges af karsken bælg, akkompagneret af GS medlem Benny Christensen på harmonika.

Nakkesteg stegt som vildt med bacon

Kartofler

Flødesovs

Blomkål og broccoli

Pris for ovenstående er kun kr. 75,00 pr. næse

Og så serverer programudvalget velskænket kaffe/te med småkage til: Helt uden beregning 😊

Øl og vand købes af programudvalget til rimelige priser nemlig kr. 10,00 for vand og kr. 15,00 for øl. Al anden form for våde varer tager du selv med hjemmefra.

Af hensyn til kokkens indkøb må vi bede om tilmelding senest d. 14. november til Bjørn.

Vi glæder os til at se riiigtiiig mange søquinder og -mænd, som er steget ud af vinterhiet for at råhygge nogle timer i hinandens gode selskab.

Mail: bach-hansen@outlook.dk

Telefon/SMS 40562800