Meteorologi Kursus ved FTLF

Gråsten sejlklub

Kategori Ingen Kategori

METEOROLOGIKURSUS

I samarbejde med Mette Hundahl tilbyder FTLF et meteorologikursus.

Mette Hundahl er lektor på Marstal Navigationsskole. Hun har i over 25 år undervist kommende navigatører i meteorologi, navigation og andre nautiske fag og er censor ved yacht-skippereksamenerne.

Mette har selv skibsførereksamen og har sejlet som styrmand. Hun har skrevet flere lærebøger og foldere om vejr og beslægtede emner og holder foredrag om emnet for fritidssejlere. Hun har en lille sejlbåd og sejler mest i det sydfynske, hvor hun bor.

Mette har udgivet bogen Vejret på Vandet,  Maritim Meteorologi for skippere og sejlere.

Se mere på www.detblaaforlag.dk, hvor du også kan købe bogen.

På kurset kommer Mette blandt andet ind på meteorologiens grundlæggende begreber, hvordan man bruger vejrudsigter og vejrkort, planlægger sejladsen og tyder det vejr man møder, både kystnært og på oceanerne. Endvidere vil der være øvelser i at læse og forstå vejrudsigter og vejrkort.

Deltagerbetaling: kr. 495,00

Deltagerforudsætninger

Praktisk sejlererfaring.

Kursusbevis udstedes

Omfang
6 timer – kurset afholdes fra 10 – 16.

Forplejning
Medbringes

TILMELDINGSFRIST 14 DAGE FØR KURSET

Steder/tider

Kurset er planlagt til at blive afholdt i Gråsten Sejlklubs lokaler  lørdag d. 12-01-2019.

Kurset er åbent for Gråsten Sejlklubs medlemmer.

Kurset tilmeldes og betales for Gråstens Sejlklubs medlemmer ved at kontakte vores sekretariat senest 14 dage før kursusstart. FTLF medlemmer køber kurset på webshoppen.

Princippet er først til mølle.

FTLF/DOCA

Langtursejlerne
CVR-nr. 16 36 68 03
Gustav Wieds Vej 25, kld.
DK-8000 Aarhus C

Tlf. +45 8618 2495